Skip to main content
search
Announcement

Kursus Pembinaan Berdaya Tahan 2023

By April 13, 2023#!30Mon, 06 Nov 2023 16:20:43 +0800+08:004330#30Mon, 06 Nov 2023 16:20:43 +0800+08:00-4Asia/Kuala_Lumpur3030Asia/Kuala_Lumpurx30 06pm30pm-30Mon, 06 Nov 2023 16:20:43 +0800+08:004Asia/Kuala_Lumpur3030Asia/Kuala_Lumpurx302023Mon, 06 Nov 2023 16:20:43 +08002042011pmMonday=986#!30Mon, 06 Nov 2023 16:20:43 +0800+08:00Asia/Kuala_Lumpur11#November 6th, 2023#!30Mon, 06 Nov 2023 16:20:43 +0800+08:004330#/30Mon, 06 Nov 2023 16:20:43 +0800+08:00-4Asia/Kuala_Lumpur3030Asia/Kuala_Lumpurx30#!30Mon, 06 Nov 2023 16:20:43 +0800+08:00Asia/Kuala_Lumpur11#No Comments
Kursus Pembinaan Berdaya Tahan 2023

Kursus Pembinaan Berdaya Tahan 2023

Construction Research Institute of Malaysia (CREAM) akan menganjurkan Kursus Pembinaan Berdaya Tahan bagi tahun 2023 khusus untuk Pihak Berkuasa Tempatan (PBT), pemaju, kontraktor dan perunding.

Kursus ini bertujuan untuk memberikan pendedahan dan melatih pihak industri dan PBT bagi penggunaan garis panduan yang telah dibangunkan oleh CREAM bagi penilaian risiko bencana tanah runtuh dan banjir di sesuatu kawasan sebelum pembangunan diadakan.

Kursus Pembinaan Berdaya Tahan ini terdiri daripada dua (2) kursus:

Guidline for Landslide Vulnerability Assessment & Development of Risk Index for Critical Infrastructure in Malaysia
Tarikh : 30 Mei 2023 (Selasa)
Masa : 9.00 Pagi – 5.00 Petang
Tempat : Shah Alam, Selangor (akan dimaklumkan kelak)

Flood Risk Assassment & Flood Vulnerability Index for Critical Infrastructure in Malaysia
Tarikh : 31 Mei 2023 (Rabu)
Masa : 9.00pagi-5.00petang
Tempat : Shah Alam, Selangor (akan dimaklumkan kelak)

Pakej Yuran Pendaftaran:

       No                              Butiran       Kadar Yuran (RM)
          1                     1 Kursus               RM300/pax
          2                    2 Kursus               RM550/pax
          3     Berkumpulan min 3 orang        RM250/pax/kursus

Untuk Maklumat Lanjut Sila Layari:

Website: www.cream.my

Tel: +603- 2779 1479

Email: [email protected]

This will close in 0 seconds