Skip to main content
Tip & PanduanHeightsBerita

Sinergi Teknologi Menjanjikan Hasil Projek yang Dipertingkatkan untuk Pembina

By Mei 17, 2024No Comments
Tech Synergy Promises Enhanced Project Outcomes for Builders

Level Best Precision Grading dan Unicontrol telah melancarkan perkongsian yang menjanjikan untuk merevolusikan sektor pembinaan dan pemindahan tanah. Kerjasama ini ditetapkan untuk meluaskan jangkauan mereka dan meningkatkan barisan produk untuk pelanggan mereka.

Usahasama antara kepakaran Level Best dalam penggredan ketepatan dan pengkhususan Unicontrol dalam penyelesaian kawalan mesin 3D bertujuan untuk memperkukuh prestasi jentera dan kemudahan penggunaan. Dengan memasukkan peralatan teguh Level Best dengan teknologi 3D inovatif Unicontrol, perkongsian itu berhasrat untuk menyelaraskan proses pembinaan, meningkatkan ketepatan, dan mengurangkan masa dan kos, meningkatkan hasil keseluruhan projek.

Pelanggan ialah penerima utama penyepaduan ini, memperoleh akses kepada aliran kerja pembinaan yang lebih cekap dan tepat. Kerjasama itu menjadikan teknologi canggih boleh diakses dan mesra pengguna, memastikan bahawa pengendali, tanpa mengira pengalaman mereka dengan sistem termaju, dapat mempercepatkan penyiapan projek dan meningkatkan ketepatan.

Komited untuk menolak sempadan teknologi pembinaan, Unicontrol dan Level Best menetapkan piawaian industri baharu untuk kecemerlangan, sejajar dengan peningkatan kebolehsesuaian sektor ini terhadap kemajuan teknologi.

“Merapatkan peralatan ketepatan kami dengan teknologi Unicontrol telah membolehkan kami memperhalusi penyelesaian kami, membawa kepada operasi yang lebih cekap yang menjimatkan masa, sumber dan kos, sambil meningkatkan ketepatan,” kata Bart Townsend, pengurus besar Level Best.

Ehsanullah Ekhlas, CCO & Pengasas Bersama Unicontrol, menambah, “Penyelesaian penggredan automatik terbaharu kami bukan sahaja mengembangkan ufuk teknologi pembinaan tetapi juga boleh diakses oleh syarikat dalam pelbagai skala. Dengan harga yang kompetitif dan kemudahan penggunaan, kami mendemokrasikan industri, membolehkan rangkaian syarikat yang lebih luas bersaing dengan berkesan.”

ace

This will close in 20 seconds