Skip to main content
HeightsBerita

Mah Sing Raih Anugerah Deloitte

By Julai 27, 2023Ogos 15th, 2023No Comments
Mah Sing Raih Anugerah Deloitte 04

Mah Sing Group Berhad, pemaju hartanah terkemuka, telah diberi penghormatan oleh Deloitte sebagai salah satu syarikat terkemuka Malaysia untuk 2023.
Pengiktirafan ini adalah sebahagian daripada program berprestij Deloitte Private. Dilancarkan pada 2021, anugerah itu mengiktiraf syarikat persendirian dan milik keluarga (family-owned) yang tersenarai di Bursa Malaysia, dengan pendapatan tahunan minimum AS$50 juta, atas prestasi dan pencapaian organisasi yang cemerlang mereka.

Model perniagaan pesat Mah Sing membolehkan kemajuan merentasi semua aspek projek mereka. Daripada memperoleh tanah untuk pembangunan, penyiapan dan penyerahan kepada pelanggan, Mah Sing berbangga dengan kecekapan mereka.
Dengan portfolio 55 projek, mereka kini mempunyai nilai pembangunan kasar (GDV) dan jualan belum dibil berjumlah RM27.36 bilion – menjamin pendapatan yang konsisten bagi kumpulan.

Selama 30 tahun, Mah Sing telah terus menyesuaikan diri dan menambah baik untuk kekal di hadapan sambil mengekalkan komitmen mereka terhadap perkhidmatan cemerlang, amalan mampan dan menyediakan rumah berkualiti tinggi dan mampu milik. “Mendapat pengiktirafan dalam kalangan Syarikat Terurus Terbaik Malaysia 2023 merupakan penghormatan yang luar biasa dan bukti dedikasi kami terhadap kecemerlangan dan inovasi,” kata pengasas Mah Sing dan pengarah urusan kumpulan Tan Sri Leong Hoy Kum.

“Ia mencerminkan usaha berterusan kami terhadap amalan terbaik, tadbir urus yang kukuh dan pertumbuhan yang mampan. Kami berbangga dengan pencapaian ini, dan ia memberi inspirasi kepada kami untuk mencapai tahap yang lebih tinggi pada masa hadapan.”

ace

This will close in 20 seconds