Skip to main content
Kisah KejayaanHeights

Inovasi dan Inisiatif Mampan Seng Liy Engineering dalam Pembinaan

By April 5, 2024April 9th, 2024No Comments
Inovasi dan Inisiatif Mampan Seng Liy Engineering dalam Pembinaan

Dalam landskap dinamik industri pembinaan, mengejar inovasi dan kemampanan adalah asas kepada etos Seng Liy Engineering. Apabila ditanya tentang trend terkini dan kemajuan teknologi yang memacu daya saing mereka, jurucakap syarikat itu menekankan Sistem Rangka Pintu Gaea perintis mereka. Direka bentuk untuk bertindak balas terhadap cabaran biasa yang berkaitan dengan bingkai pintu logam dan kayu tradisional, penyelesaian termaju ini memanfaatkan Sistem Modular untuk menyelaraskan garis masa projek, meningkatkan kualiti dan mengoptimumkan kecekapan kos. Dengan menyeragamkan saiz daun pintu dan menghapuskan keperluan untuk pelarasan, sistem ini merangkumi komitmen terhadap ketepatan dan kecekapan.

Selain itu, kualiti kekal diutamakan dalam usaha Seng Liy, dengan Pintu Gaea mempunyai kekerasan teras yang serupa dengan kayu pepejal, di samping rintangan air dan anai-anai yang unggul, memastikan ketahanan dan kepuasan pengguna. Mematuhi piawaian ENF (End-Notched-Flexure) dan bebas formaldehid, produk ini menunjukkan dedikasi syarikat untuk menyampaikan penyelesaian yang mementingkan alam sekitar. Terutamanya, sistem rangka pintu dan daun pintu dibuat daripada tepung kayu, menjadikannya 100% boleh dikitar semula dan menyumbang kepada usaha pemeliharaan hutan, sejajar dengan visi Seng Liy yang lebih luas untuk mencapai neutraliti karbon menjelang 2030.

Apabila disiasat lebih lanjut mengenai penyepaduan kemampanan dan amalan pembinaan mesra alam dalam strategi syarikat, jurucakap itu menekankan komitmen Seng Liy Engineering yang tidak berbelah bahagi untuk memupuk masa depan yang lebih hijau. Sebagai pemangkin kepada perubahan dalam industri, syarikat berusaha untuk berfungsi sebagai platform terpusat untuk mempromosikan amalan bangunan mampan. Merangkul tanggungjawab mereka terhadap planet ini, Seng Liy Engineering berhasrat untuk memberi impak positif melalui pendekatan pelbagai aspek merangkumi produk inovatif, perkongsian strategik, penglibatan komuniti dan inisiatif pendidikan.

Pusat kepada komitmen ini ialah pengenalan jenama Gaea, yang mewakili anjakan paradigma dalam menghasilkan bahan komposit kayu premium. Melalui inovasi terobosan, Seng Liy Engineering telah mentakrifkan semula piawaian industri, menawarkan produk tahan lama dan boleh dikitar semula yang memenuhi permintaan pembinaan moden dan mengurangkan kesan alam sekitar. Tambahan pula, Kempen Sifar Sisa syarikat melambangkan dedikasinya kepada prinsip Ekonomi Pekeliling “Buat-Guna-Pulangan,” yang menyokong penggunaan sumber yang bertanggungjawab dan mengukuhkan ikrarnya terhadap kemampanan.

Artikel 1: Legasi Seng Liy: Merintis Penyelesaian Mampan dalam Pembinaan

Artikel 2: Menginovasi Kemampanan dalam Pembinaan – Pencapaian dan Komitmen untuk Masa Depan yang Lebih Hijau

mceia 1

This will close in 20 seconds