Integrasi BIM Untuk Meningkatkan Produktiviti Projek

BIM-Kuantan

 

Ayuh sertai seminar percuma 3Dtech dengan kerjasama Autodesk, Lenovo, Cidb myBIM Centre dan Universiti Malaysia Pahang di Kuantan, Pahang. Tempat adalah terhad!

Industri pembinaan hari ini sedang bergerak pantas dalam usaha untuk beradaptasi dengan teknologi baharu bagi meningkatkan kecekapan dalam menguruskan kitaran hayat sesebuah projek. Dengan BIM, kami berupaya untuk mengubah cara sesebuah projek disampaikan melangkaui jenis industri dengan membolehkan penyepaduan data daripada pelbagai disiplin untuk membina perwakilan digital terperinci untuk kerjasama dan komunikasi masa nyata serta membolehkan sesebuah keputusan dibuat dengan lebih baik. Oleh itu, kami ingin berkongsi pengetahuan tentang BIM dan solusi Autodesk yang mampu membantu anda untuk bekerja dengan lebih cekap dalam organisasi anda.

  • Seminar: Integrasi BIM untuk Meningkatkan Produktiviti Projek
  • Tarikh: 18th Ogos 2022, Khamis
  • Masa: 8.30 a.m – 1.00 p.m
  • Tempat: AC Hotel by Marriott Kuantan, Jalan Teluk Sisek, 25000 Kuantan, Pahang
  • Sijil: Mata CCD dan E-Sijil akan Disediakan
  • Sila klik link untuk mendaftar: https://form.jotform.com/220579032820047

** Nota: Setelah anda selesai melakukan pendaftaran, anda akan menerima email bagi mengesahkan kehadiran anda. Kami akan menghantarkan satu (1) email rasmi bagi mengesahkan kehadiran tersebut. Sekiranya, anda tidak menerima sebaran email daripada kami, sila terus berhubung dengan kami bagi mendapatkan maklumat lanjut. Kami berhak untuk membatalkan mana-mana pendaftaran yang tidak disahkan melalui email tersebut.

** Sila ambil perhatian bahawa tempat adalah terhad kepada 2 peserta bagi setiap syarikat.