Latihan Kontraktor Pengurusan Fasiliti Bumiputera

Untuk makluman, Bahagian Pembangunan Kontraktor CIDB akan mengadakan Latihan Kontraktor Pengurusan Fasiliti Bumiputera. Butiran kursus adalah seperti berikut:

 

 

                       Tarikh : 13 hb Mac - 17 Mac 2017

                       Masa :  9.00 pagi - 5.00 petang

                       Tempat  :  Hotel Sani Kuala Lumpur

 

                       Bilangan peserta : Maksima 40 orang setiap sesi

 

                       Syarat Peserta  : i)    Pemilik / Pengarah Syarikat

                                                 ii)    Memiliki Sijil Taraf Bumiputera dari Bahagian Pembangunan Kontraktor dan Usahawan / Sijil Taraf Bumiputera dari Kementerian Kewangan

                                                 iii)  Berdaftar gred G4 - G7 dengan CIDB

                       Yuran :  RM60.00 + 6% GST seorang

                       Mata CCD :  40 mata CCD

 

 

*Mengikut Bahagian Pendaftaran Kontraktor, syarat-syarat utama yang diperlukan untuk penambahan Kod Bidang Pengurusan Fasiliti ialah syarikat mestilah mempunyai Surat Tawaran Kerja @ Letter of Award dalam projek Pengurusan Fasiliti. Syarikat juga perlu mempunyai pengalaman menjalankan kerja-kerja Pengurusan Fasiliti (pengalaman berdasarkan Surat Tawaran Kerja @ Letter of Award projek yang lepas). Syarikat juga hendaklah bertaraf G4-G7.

 

Bayaran untuk kursus tersebut hendaklah dibuat pada hari pertama kursus dijalankan. Sila kemukakan dokumen bagi syarat yang telah ditetapkan oleh CIDB untuk mendapatkan bayaran RM60.00 (tidak termasuk GST) untuk menyertai kursus tersebut. Peserta yang tidak mempunyai dokumen seperti yang dinyatakan diatas boleh menyertai kursus tersebut tetapi dengan bayaran yang berbeza iaitu RM250.00 (tidak termasuk GST) bagi yang mempunyai Kad Hijau dan RM500.00 (tidak termasuk GST) bagi yang tidak mempunyai Kad Hijau. Bagi mereka yang berminat untuk mengikuti kursus tersebut, pihak tuan hendaklah menghubungi pihak kami untuk dapatkan surat jemputan berkaitan kursus tersebut. Tarikh tutup permohonan adalah 10 Mac 2017. Sebarang pertanyaan dan pendaftaran peserta boleh hubungi pegawai kami En Muhammad Azri Syahmi bin Mohamed Kusni di 03-4047 7525 @ This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. atau Pn Siti Norain Mohamed di 03-4047 7527 @ This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Last modified on Thursday, 02 March 2017 02:57